Ne zapostavljamo nikoga - promovišemo društvo za sve generacije

Oktobar je mesec u kojem se posebna pažnja posvećuje starijim osobama. Tim povodom je u restoranu Stari Šaran u Apatinu priređeno druženje za korisnike Pomoći u kući koje su organizovali Služba za negu u kući i Centar za socijalni rad.

Ovogodišnji slogan kojim se skreće pažnja na potrebe starijih osoba glasi Ne zapostavljamo nikoga - promovišemo društvo za sve generacije. To je ujedno i moto Službe za pomoć i negu u kući koja svoje usluge pruža pri Centru za socijalni rad. Služba se trudi da u domaćinstva korisnika unosi radost, sigurnost i oslonac osluškujući njihove potrebe i uvažavajući sugestije.

Direktorica Centra za socijalni rad je ukratko predstavila rad službe kao i planove za naredni period u pogledu razvoja same službe. Orkestar Dunavski biseri, ženska pevačka grupa Ognjište i KUD Dunav razveselili su prisutne i učinili da bar na kratko uživaju i zaborave na zdravstvene tegobe i ostale probleme.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar