Objavljena zbirka kratkih priča Zdenke Feđver
30.11.-0001.
Zdenka Feđver, somborska književnica i blogerka SOinfo.org portala objavila je zbirku kratkih priča u izdanju Publikuma.
Somborske izdavačka kuća objavila je zbirku kratkih priča „Eh” Zdenke Feđver  u kojima se prepliće 55 godina autorkinog života u Somboru sa istorijom grada. „Pored glavne junakinje ove knjige iz priče u priču stasava i glavni Junak: grad Sombor” - napisao je u recenziji, između ostalog, Jožef J. Fekete. Zdenka Feđver objavila je do sada knjige poezije „U dvadesetpetom času”, „Oduzeto vreme”, „Vreme oduzeto”, „Odraz” i knjigu „Pufnice i ježevi”. Zastupljena je u više zbornika, uvrštena je u devet antologija, petnaest edicija novosadske Pčese i u Leksikon umetnika Vojvodine. Pesme su joj prevođene na mađarski, albanski, turski, bugarski i makedonski jezik. Član je Društva književnika Vojvodine.
Izvor www.soinfo.org.

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar