Odlikovani policajci za postignute uspehe
30.11.-0001.

Povodom obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana Policije Republike Srbije, u velikoj sali SO Apatin priređen je prijem za pripadnike Policijske stanice u Apatinu.

 Viši policajac Aleksandar Divjak i samostalna referentkinja na upravnim poslovima Dušanka Vejin nagrađeni su ručnim satovima, za visoke rezultate ostvarene u profesionalnom obavljanju poslova.

\"\"

Prijemu je prisustvovao i Saša Dmitrašinović, načelnik PU Sombor, koji je zahvalio Lokalnoj samoupravi na održavanju tradicionalne saradnje i poklonima za najistaknutije pripadnike policije, a njima čestitao na priznanjima i poželeo puno uspeha u daljem radu.

Predsednik opštine Apatin, dr Živorad Smiljanić je istakao tradicionalnu saradnju Policije i lokalne samouprave i dodao da ona može biti primer u mnogim opštinama, a zatim i čestitao dobitnicima zasluženog priznanja.

\"\"

Ova dva dana se obeležavaju u znak sećanja na 1862. godinu, kada je srpska Žandarmerija 15. juna na Duhove (Sveta Trojica) odigrala presudnu ulogu kod Čukur-česme, kao i naredna dva dana tokom turskog bombardovanja Beograda. Inače, Duhovi su slava Ministarstva unutrašnjih poslova i Policije Republike Srbije.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar