Održan sastanak mesnog odbora SRS
30.11.-0001.

Mesni odbor srpske Radikalne stranke održao je u Prigrevici svoj redovni sastanak na kojem je usvojen plan rada za 2013. godinu. Predsednik mesnog odbora, Perica Popić,  prezentovao je prisutnim članovima rezultate ovog odbora, kao i aktivnosti iz 2012. godine.

Na sastanku je svečano primljeno deset novih članova, a Popić je potvrdio da će ova stranka krenuti odmah nakon Nove godine sa predizbornim aktivnostima za Savet mesne zajednice, kao i za dopunske izbore za poslanike u Skupštini AP Vojvodine, koji se održavaju 17. februara iduće godine.

Kandidat SRS za poslanika u pokrajini nije poznat. Prema rečima Perice Popića, o kandidatu će odlučiti Opštinski odbor na sledećem zasedanju.

Sastanku su prisustvovali: predsednik okružnog odbora Srpske radikalne stranke Milan Škrbić, predsednik Opštinskog odbora Mirko Cvetićanin, kao i više od stotinu simpatizera ove stranke.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar