Održana akcija sređivanja gradskog parka
20.09.2002.

Volonterske akcije sređivanja gradskog parka u Apatinu, finansirane na osnovu konkursa Ministarstva omladine i sporta, održane su juče. Udruženim snagama volonteri "Aktivne omladine" i "Udruženja volontera grada Apatina" potpomognuti volonterima uspeli su urede naš park.

Uz pomoć naših najmlađih sugrađana koji su bili najmanji a najveći pomoćnici, oslikavanje zida predškolske ustanove "Pčelica" privedeno je kraju. Pored toga, volonteri oba udruženja uspeli su da prefarbaju nove daske na klupama i stolovima, postave daske za sedišta u amfiteatar, očiste park od stakla i ostalog smeća i uz sve to da se dobro zabave.

Monitoring je izvršio ovogodišnji resurs centar za Zapadnobački okrug Odred izviđača "Ravangrad" čiji su predstavnici tom prilikom istakli da je pohvalno što su se mladi okupili da srede jedino mesto za odmor i rekreaciju u našem gradu. Akcija je bila i medijski propraćena, te ćete naredne sedmice imati priliku da na našoj televiziji pogledate emisiju posvećenu ovim akcijama.

Drugi deo akcije, koji obuhvata sadnju jesenjeg cveća i postavljanje kanti za otpatke će, prema rečima koordinatora, biti izvedeno u naredne dve nedelje. Fotografije sa volonterske akcije možete pogledati u galeriji 025info televizije.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar