Održana manifestacija \'Tradicija za budućnost\'
30.11.-0001.

Druga po redu manifestacija "Tradicija za budućnost" održana je proteklog vikenda u Apatinu.

Cilj sajma je promocija tradicionalnih zanata, ruralnog turizma i kulturne baštine, a Sajam su organizovali opština Apatin, Centar za preduzetništvo iz Osijeka i Udruženje EkoruralNet Apatin sa  partnerima.

Na sajmu je svoje proizvode prikazalo više od sto izlagača iz  Hrvatske, pograničnih opština u susednoj zemlji, od Erduta do Belog Manastira, iz cele Vojvodine, a najviše ih je bilo iz Zapadnobačkog okruga.

I ove godine najviše pažnje  privukao je štand Ljubice Tot iz Malog Idjoša na kojem su bile izloženi mesni proizvodi od svinja rase mangulica, a s obzirom na to da je ceo sajam bio i prodajnog tipa mnogi su ponešto i kupili.

\"\"

Svi koji su došli do štandova imali su prilike da vide mnogo proizvoda izrađenih u stilu starih majstora, od odeće do dečjih igračaka i kućica za kućne ljubimce, ali i džemova, rakije, vina...

Uz posetioce manifestacije za dobro raspoloženje na sajmu pobrinuli su se i članovi KUD Branko Herceg iz Erduta, OKUD Ivo Lola Ribar iz Sonte i GKUD Dunav iz Apatina.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar