Održana Opštinska smotra dečije drame
30.11.-0001.

U sklopu Opštinske smotre dečije drame izvedene su dve predstave u Apatinu i u Sonti.

\"\"

U predstavi "Izlet" Dečijeg dramskog studija iz Apatinia, po tekstu Jovana Jovanovića Zmaja, u režiji Dušana Gladića, igrali su: Aleksandra Preradović, Anamarija Mandić, Anđela Krtinić, Jovana Preradović, Dragana Lazendić, Nikolina Vuičić, Milica Krunić, Sandra Bojanić, Zorana Latinović, Mina Majstorović, Nevena Majkić, Danili Knežević, Dejan Stanivuković, Marija Đorđević, Milana Marin i Mirko Radovanac.

Selektor opštinske smotre prof. Vera Jančić proglasila je najbolje glumce u predstavi: Una Marčeta, Anamarija Mandić i Danilo Knežević. Talentovani apatinski glumci su osigurali plasman na Zonsku smotru koja će se sredinom aprila održati u Crvenki.

\"\"

Dramska sekcija osnovne škole "Ivan Goran Kovačić" iz Sonte na opštinskoj smotri dečije drame nastupila je sa predstavom "Svet na kakav smo navikli" po tekstu glumaca iz predstave a u režiji prof. Nikole Dobrijevića, u sali Doma kulture u Sonti.

Za najbolje glumce u predstavi selektor smotre prof. Vera Jančić proglasila  je Jelenu Mihaljev, Jelenu Stojić i Dajanu Miličević. Pored Dečijeg dramskog studija iz Apatina i ova dramska grupa je ostvarila plasman na Zonsku smotru koja će biti održana u Crvenki krajem meseca.     


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar