Održana sednica Saveta Zapadnobačkog upravnog okruga
30.11.-0001.

U četvrtak 24. januara u Zapadnobačkom upravnom okrugu održana je sednica Saveta Okruga na kojoj je predsedavao načelnik mr Dušan Jović.

Na ovoj sednici, prisustvovali su i dr Živorad Smiljanić, predsednik opštine Apatin, Dragan Trifunović, predsednik opštine Kula kao i zamenik predsednika skupštine grada Sombora, Borislav Staničkov. Na sednici su potpisane i dve inicijative, Inicijativa za usklađivanje naplate putarine na delu auto-puta Novi Sad-Subotica i Inicijativa za rekonstruciju i izgradnju puta Bezdan-Sombor-Vrbas.

Na inicijativu Nacionalne službe za zapošljavanje, u drugom delu sednice diskutovalo se o Lokalno ekonomskim savetima za zapošljavnje u smislu decentralizacije politike zapošljavanja sa centralnog na regionalni i lokalni nivo.

Uvodna izlaganja u drugom delu sednice iznela je Snežana Sedlar, zamenica direktora Pokrajinske službe za zapošljavanje, koordinator ovog projekta i tom prilikom je dogovoreno da će ubuduće koordinator udruženih lokalnih saveta za zapošljavanje biti mr Dušan Jović.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar