Originalna proslava jednog Apatinca povodom ulaska u devetu deceniju

Pre nekoliko dana jedan Apatinac je na originalan način okupio na jednom mestu sebi najdraže osobe. Slave se 18.-ti i 50.-ti rodjendan. Vajo Cvjetićanin je napravio korak dalje. On je odlučio i svoj naum sproveo u delo: proslaviti 80. rođendan.  Ova vitalna starina je za sebi drag datum okupila i sebi drage goste. Bilo je tu rodbine i prijatelja ne samo iz Apatina već i okoline: Stapara, Riđice, Sombora... Oni koji su bili na ovoj proslavi kažu da je bilo veselo od početka do kraja i da čak i neke svadbe nisu donosile ovoliko pozitivne energije. Da sve bude na nivou i da svi budu zadovoljni potrudila se i verna Vajina životna saputnica Milkica, koja je svojim raspoloženjem i davala ton celoj zabavi.

Kao na svakom rođendanu, bilo je pesme ali i slavljeničke torte. Rodbina, prijatelji, komšije, svi kao jedan. Veselo i raspevano. Nek se zna kako Vajo ulazi u devetu deceniju.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar