Otkazani svi vozački ispiti do 15. novembra
30.11.-0001.

Novi sistem obuke vozača je počeo, ali samo teorijski, jer u praksi onaj ko želi da polaže vožnju ne zna ni koliko će to koštati, niti kad, kako i gde može da počne sa obukom. Zakazali su svi, od Ministarstva unutrašnjih poslova, preko AMSS, do auto-škola, pa je odlučeno da polaganja vožnje neće biti do 15. novembra.

Ministarstvo unutrašnjih poslova još nije objavilo ispitna pitanja koja će kandidati imati prilikom polaganja završnog ispita, a Vlada Srbije još nije odredila minimalnu cenu obuke vozačkog ispita, koja će prema sadašnjim proračunima koštati između 600 i 1.000 evra.

Svi koji sa obukom ne završe do 25. januara, bilo da su je upisali po novom ili po starom sistemu, moraće ponovo da se obučavaju, ali po novom sistemu. Oni koji su vožnju upisali pre par dana obučavaće se po starom, ali će polagati po novom sistemu.

To znači da će svi novi vozači morati da prođu 30 časova predavanja, 10 časova vežbi, najmanje 40 časova vožnje, ali i da polože ispit iz prve pomoći.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar