Petak i subota u Apatinu rezervisani za veliki Festival cveća

U petak i subotu, 01. i 02. juna, u Apatinu će biti održan veliki Festival cveća. Štandovi će biti postavljeni u ulici Srpskih Vladara, u periodu od 8 do 20 sati tokom oba dana trajanja Festivala.


- Za predstojeći Festival cveća u Apatinu prijavilo se preko 40 izlagača. Pretežno će biti izloženo bilje prilagođeno dobu godine. Moći će se videti balkonsko cveće, četinarske i mediteranske vrste, začinsko bilje, kao i mnoge druge vrste. Pobrinuli smo se da, u saradnji sa Kulturnim centrom, tokom trajanja Festivala, obezbedimo i adekvatnu muziku, ambijentalnu i satrogradsku, ne bi li na taj način posetiocima Festivala učinili sam boravak na istom prijatnijim. Od propratnog sadržaja izdvojio bih i nastup apatinskih mažoretkinja, a koji je zakazan za subotu u 11 sati, rekao je za 025info Nemanja Jović, direktor Turističke organizacije Apatin i dodao da će, osim cveća, na nekoliko štandova biti izložene i poslastice.


Organizatori se nadaju da će ova lepa manifestacija ubuduće biti još jedan u nizu tradicionalnih događaja našeg grada, te pozivaju sve građane opštine Apatin da posete veliki Festival cveća.

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar