Polaganjem venaca i Svečanom akademijom u Apatinu obeležen Dan državnosti

Povodom sutrašnjeg Dana državnosti, danas je na platou ispred Doma kulture u Apatinu položeno cveće na spomen obeležja, a istim povodom, u Velikoj sali OKC-a održana je Svečana akademija. 

Cveće i vence su položile delegacije Opštinske uprave opštine Apatin, Vojske Srbije, Udruženja rezervnih vojnih starešina, predstavnici SUBNOR-a, Udruženja vojnih penzionera, Patriotski front Apatin, Udruženje ratnih vojnih invalida, političke organizacije opštine Apatin, kao i učenici i prosvetni radnici OŠ ,,Žarko Zrenjanin''. Prisutnima se obratio predsednik opštine Apatin, Milan Škrbić.
 
U programu Svečane akademije nastupila je pevačka grupa ,,Etna'', КUD-a „Carza“, besedu je govorio dr Miloš Petrović, a izvedena je i predstava „Žensko srce u šinjelu'', u kojoj su igrale glumice Nina Grahovac, Jovana Petronijević i Vesna Paštrović.
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar