Potpisan sporazum o saradnji između opštine Apatin i Regionalne privredne komore Sombor
Predsednik opštine Apatin, Milan Škrbić i predsednik Regionalne privredne komore Sombor, Zoran Bulatović danas su zvanično potpisali dokument o međuosobnoj saradnji kojom će obe strane pokušati da stvore što bolje uslove za rad privrednika u Zapadno-bačkom okrugu.
 
Bulatović je rekao da je saradnja na nekom nivou postojala i ranije ali da će ovakvi sporazumi dodatno unaprediti međusobne odnose RPK Sombor i opštine Apatin. 
 

 
Direktor Regionalne privredne komore Sombor se zahvalio predsedniku opštine Apatin na razumevanju i istakao da će zajedničkim delovanjem pokušati da ostvare što bolje uslove za rad privrednika.
 
 
 
Milan Škribć je podržao inicijativu vlade Srbije da se saradnja sa Privrednom komorom intezivira jer su oni svojevremeno bili nosioci svih inicijativa privrednika.
 

Škrbić je dodao da o važnosti samog foruma govori i da će u njemu učestvovati predsednik Srbije Aleksandar Vučić, premijer Mađarske Viktor Orban i drugi. 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar