Poziv za učešće na 4. Ličkoj olimpijadi
30.11.-0001.

Četvrta Lička olimpija održaće se ove godine u okviru Ribarskih večeri, tačnije 6. jula 2013. godine u banji Junaković. Na njoj će se učesnici, prema utvrđenim propozicijama, takmičiti u devet disciplina tradicionalnih starih sportova, a Olimpijada će, uz bogat kulturno-umetnički program, biti mesto prijateljskog druženja domaćina Opštine Apatin i Zavičajnog udruženja Ličana "Nikola Tesla" Apatin sa učesnicima i gostima.

Prijave za učešće na ovoj manifestaciji zainteresovani treba da dostave najkasnije do 10. juna 2013. godine, na adresu: Sportski savez Opštine Apatin, Svetog Save 4. 25260 Apatin sa naznakom “Prijava za 4. «Ličku olimpijadu», ili na e-mail: sportskisavez@neobee.net najkasnije do 10. juna 2013. godine.

Opštinsko veće opštine Apatin je Odlukom od 21. jula 2010. godine ustanovilo opštinsku manifestaciju Lička olimpiijada sa idejom negovanja i razvijanja istorijskog i tradicionalnog kulturnog i sportskog nasleđa ličkog naroda. Prva Olimpijada održana je 28. avgusta 2010. godine u Banji Junaković kraj Apatina uz učešće čak 18 ekipa iz cele Srbije i Republike Srpske.

Fotografije sa prethodne Ličke olimpijade možete pogledati u galeriji na sajtu www.025info.unija.net


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar