Predstavljen projekat \'Kad se ženske ruke slože, sve se može\'
20.01.2012.

U sali Javnog preduzeća Putničko pristanište i marina "Apatin" u petak 11. januara je održano predstavljanje projekta "Kad se ženske ruke slože, sve se može" Udruženja "Klaster turizma mikroregije Apatin".

Prisutne je na početku pozdravio Milan Ćopić, predsednik Udruženja, a potom je koordinatorka projekta, tehnički sekretar Marija Pavić, diplomirani menadžer u turizmu, govorila o ciljevima i programu projekta podržanog od strane Uprave za rodnu ravnopravnost Ministarstva rada i socijalne politike i apatinske opštine.

Na temu "Položaj žena u društvu" govorila je Zorka Balać, predsednica Udruženja žena "Ruža crvena" iz Apatina, a na temu "Marketing u turizmu" (suvenir i sajamsko predstavljanje) Vera Kovčin, magistar ekonomije - marketinga. O izvorima finansiranja u turizmu govorila je diplomirani ekonomista Sanja Bačić.

Radionica oslikavanja stakla, održaće se u subotu, 12. januara, a njen vođa biće Jelena Karajanković. Nedelju dana kasnije, tačnije 19. januara, organizovaće se tkačka radionica koju će voditi Spomenka Zorić. Početak obe radionice zakazan je za 10 sati.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar