Preispitivanje privatizacija i borba protiv korupcije
30.11.-0001.

Na sednici OO Srpske napredne stranke-Apatin u sklopu koje je održan i edukacioni trening predstavnicima mesnih odbora govorio je Milan Stevanović-Piksel, šef izbornog štaba SNS a takođe je i predstavljen kandidat OO SNS-Apatin na predstojećim izborima za poslanika u Pokrajinskoj Skupštini, dr Dušan Paskaš.

Stevanović je naglasio da veruje u pobedu, dr Paskaša na dopunskim pokrajinskim izborima za poslanika u Skupštini Vojvodine i u izjavi za "Novi glas komune" dodao:

"Od poslednjih izbora, građani Srbije su se upoznali sa radom Aleksandra Vučića, predsednika Srpske napredne stranke i verujem da će birači pokazati izbornu volju u našu korist i glasati za našeg kandidata"

Prisutnima se obratio i dr Dušan Paskaš, koji je kao prioritet ukoliko pobedi na izborima, istakao borbu protiv korupcije ali i preispitivanje svih spornih privatizacija.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar