Primaju se prijave za učešće u ovogodišnjoj kanalskoj regati
30.11.-0001.

U organizaciji Javnog vodoprivrednog preduzeća „Vode Vojvodine”, regata će biti održana od 25. juna do 3. jula. Nautičari će ove godine,  tokom devet dana kretati banatskim kanalima i obići će Titel, Zrenjanin, Klek, Novi Bečej, Bečej, Srbobran, te Savino Selo. Regata se vraća u Novi Sad posle 220 kilometara plovidbe. Za učesnike regate JVP „Vode Vojvodine“ obezbeđuje komandni brod, mehaničara, lekara, brod – tegljač, fotografa i besplatan prolaz kroz prevodnice.

Prijave za učešće u ovogodišnjoj kanalskoj regati „Voda Vojvodine” počele su 15. aprila i trajaće do popune mesta. Zainteresovani mogu da se prijave na obrascima koji se preuzimaju u novosadskoj centrali JVP „Vode Vojvodine”, kao i u nautičkim klubovima. Popunjenu i potpisanu prijavu potrebno je poslati poštom ili dostaviti lično na pisarnici JVP „Vode Vojvodine“. Više informacija može da se dobije putem telefona: 021/48-81-409


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar