Radionica \'Edukacijom do tolerancije\'
30.11.-0001.

Kancelarija za mlade opštine Apatin, u saradnji sa Studentskom organizacijom Ekonomskog fakulteta - Subotica - Novi Sad - Bujanovac, organizovaće u ponedeljak, 28. oktobra, radionicu za učenike Srednje građevinske i drvoprerađivačke stručne škole u okviru projekta "Edukacijom do tolerancije".

Cilj projekta je edukacija o značaju prepoznavanja, prevencije i sprečavanja nasilja i diskriminacije u srednjim školama sa posebnim akcentom na govor mržnje na internetu i stvaranje pozitivnog ambijenta u odnosima vršnjaka različitih rasnih i nacionalnih pripadnosti.

Projekat Studentske organizacije Ekonomskog fakulteta odobren je i finansiran od strane Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu AP Vojvodine i Ministarstva omladine i sporta, a predstavlja deo Nacionalne kampanje za borbu protiv govora mržnje na internetu.

Radionica će se održati u školskoj biblioteci, obuhvataće igre i interaktivan rad, a početak je zakazan za 12 sati.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar