Regata \'Vode Vojvodine 2012\'
30.11.-0001.

Regata "Vode Vojvodine 2012" isplovila je u nedelju 24. juna. Na startu u Novom Sadu se našlo 93 jahte i oko 220 članova posade. Po planu i programu Regata će u Somboru boraviti 27. i 28. juna, a u Bezdanu 29. juna.
Za jedanaest dana plovidbe brodići će preći oko 300 kilometara.Svi učesnici će zahvaljujući partnerima u organizaciji Regate, tj lokalnim samoupravama, u mestima kokroz koje prolaze imati organizovana druženja, obilaske istorijskih znamenitosti i razne manifestacije. Novina u ovogodišnjoj regati je što će plovni karavan imati i suvozemnu posadu - četvoro biciklista iz Novog Sada koji će rutu regate izvozati na svojim dvotočkašima. Na ovaj način skreće se pažnja na mogućnosti koje pružaju kanali Dunav-Tisa-Dunav, kao i na zdrav život na vodi i uz vodu.I ove godine Regata "Vode Vojvodine" je međunarodna zahvaljujući učešću nautičara iz Hrvatske.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar