Sajamska manifestacija \'SVET RADA I OBRAZOVANjA\'
30.11.-0001.

Nacionalna služba za zapošljavanje, Filijala Sombor, zajedno sa partnerima Regionalnom privrednom komorom, Školskom upravom, Gradom Somborom i opštinama Apatin, Kula, Odžaci, u petak 26. aprila u hali "Mostonga“ u Somboru terminu od 11 do 15 sati organizuje sajamsku manifestaciju „SVET RADA I OBRAZOVANjA“.

Na sajmu će se predstaviti:

  • Preduzetnici koji su kao nezaposlena lica uz finansijsku podršku Nacionalne službe za zapošljavanje i Pokrajinskog sekretarijata za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova započeli sopstveni biznis, uspešno posluju i unapređuju svoje delatnosti.
  • Sve srednje škole Zapadnobačkog okruga, fakulteti i učenički domovi koji će učenicima i roditeljima pružiti informacije o obrazovnim profilima i zvanjima kako bi doneli valjanu odluku za nastavak školovanja.
  • Regionalne privredne komore susednih država, kao gosti Regionalne privredne komore Sombor, upotpuniće značaj sajma dajući mu međunarodni karater.
  • Planirana panel diskusija „Volontiranje – izazovi i perspektive“ unaprediće sadržaj i kvalitet ponude Sajma.


Nacionalna služba za zapošljavanje ovim Sajmom želi unaprediti partnerstvo institucija na prostoru Okruga, promovisati preduzetništvo kao razvojnu privrednu granu, povezati svet rada i obrazovanja, manifestacijom koja je sada već tradicionalni događaj.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar