Sajamska manifestacija
30.11.-0001.

Somborska Filijala Nacionalne službe za zapošljavanje zajedno sa partnerima Privrednom komorom, Školskom upravom, gradom Somborom i opštinama Kula, Apatin i Odžaci, organizuje sajamsku manifestaciju u hali "Mostonga" pod nazivom "Svet rada i obrazovanja" 19.05.2011. godine u periodu od 10 - 17 časova.

Manifestaciji  će prisustvovati i Regionalne privredne komore iz Mađarske, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Crne Gore što će ovom događaju dati međunarodni karakter.

Cilj sajma je pružanje informacija učenicima koji planiraju nastavak školovanja o obrazovnim profilima i zvanjima, kako bi doneli valjanu odluku za nastavak školovanja u direktnom kontaktu sa svim srednjim školama Zapadnobačkog okruga, Fakultetima i Učeničkim domovima.

Na sajmu će se predstaviti i preduzetnici koji su kao nezaposlena lica uz finansijsku podršku Nacionalne službe za zapošljavanje započeli sopstveni biznis, uspešno posluju i unapređuju delatnost. Na ovaj način učenicima završnih razreda koji nemaju nameru da studiraju pokazaćemo svet rada.

Biće postavljeno 80 izlagača, a gradovi Sombor, Apatin, Kula i Odžaci  predstaviće se na štandovima sa svojom turističkom ponudom.

Planirana je i panel diskusija  "Biznis inkubatori - prednosti i nedostaci" u organizaciji Privredne komore Sombor.

Paralelno sa ovim događajima odvijaće se i radionice iz oblasti profesionalne orijentacije kao i obuke iz preduzetništva.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar