Sedmo prvenstvo u tucanju uskršnjim jajima
30.11.-0001.

Sedmo prvenstvo u tucanju uskršnjim jajima u organizaciji Saveza invalida rada i organizacije penzionera održano je sinoć u Banji Junaković. Na ovom takmičenju učestvovao je veliki broj organizacija iz Odžaka, Kule, Žablja, Bačke Palanke, Stapara, Čonoplje, Sivca, Crvenke i domaćini iz Apatina.
Prisutne je pozdravio Miodrag Bakić, podpredsednik Opštine Apatin, a takmičenje proglasio otvorenim Milan Škrbić,  predsednik skupštine opštine Apatin.
Pre samog početka takmičenja Ratko Bogić, predsednik opštinske organizacije invalida rada Apatin, gostima je uručio zahvalnice i prikladne poklone. Predsednik saveza invalida rad Vojvodine Stana Svilarev je istakla kako je ova manifestcija zbog svog značaja i trajnosti ušla u program finansiranja od strane Ministarstva za rad i socijalna pitanja.
Na takmičenju u četiri kategorije, prvo mesto u kategoriji kotrljanje jaja osvojio je Jovan Jovanović iz Žablja.
Druga kategorija je bacanje obruča oko flaše na kojoj se nalazilo jaje, a tu je pobednik bio Dragan Bujisić iz Kule, Tereza Ivović iz Apatina bila je najbolja u ubacivanju jaja u koš, a ovogodisnji pobednik u tucanju jajima bio je Slavko Lupar iz Nove Gajdobre kod Bačke Palanke.
Fotografije sa ovog dešavanja pogledajte u 025info fotogaleriji.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar