Šok na letovanju u Čanju! Apatinci napadnuti zbog ležaljki i suncobrana!

Nakon fizičkog napada grupe meštana na plaži u Čanju, četvoro turista iz Apatina zadobilo je povrede pa će tako leto 2014. godine zapamtiti po velikoj neprijatnosti.
Za napad je osumnjičeno sedam meštana, a povređeni su na lični zahtev odbili hospitalizaciju i napustili bolnicu u Baru.

Povrede su zadobili: S.R. (38), A. B. (34) i M.B. (16), kao i jedna žena čiji identitet je ostao nepoznat. Kod jednog od povređenih sumnja se na potres mozga, a ostali su zadobili lakše telesne povrede. Među povređenima, pored žene i maloletnika, je i jedan policajac iz Apatina.

Ceo nemili događaj odigrao se u ponedeljak u popodnevnim satima na plaži u Čanju, na jednom od zakupljenih delova plaže, a motiv sukoba je, prema prvim saznanjima, svađa oko plažnog mobilijara, odnosno u prevodu pokretnina - suncobrana i/ili ležaljki.

Zamenica osnovnog državnog tužioca u Baru Slađana Španjević rekla je da je dokazni postupak u toku i vodi se protiv sedam osumnjičenih lica, koji su saslušani. Saslušanje oštećenih, kao i svedoka tek sledi.

O novim informacijama vezanim za ovaj neprijatan događaj moći ćete se informisati narednih dana na našem portalu.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar