U apatinskom Klubu za stare održano predavanje o nezi zrele kože (FOTO)

U Klubu za stare u Apatinu održano je još jedno u nizu edukativnih predavanja, a koje je privuklo veliku pažnju starijih sugrađanki.

Tanja Popović, kozmetičarka i vlasnica Salona lepote "Frajle" govorila o nezi zrele kože i o načinima na koji pripadnice starije dobi mogu da sačuvaju mladolik izgled. Popovićeva je naglasila značaj higijene kože i istakla da su preparati prirodnog porekla najbolji izbor za sve. Prisutne je ova tema izuzetno privukla, što su pokazali nizom pitanja upućenim predavaču. 

Iz Kluba za stare pozivaju zainteresovane da se učlane. Poziv je uvek otvoren, a Klub radi od ponedeljka do četvrtka, od 16 do 20 sati. Članstvo je potpuno besplatno.
 
Klub pruža sve uslove za odmor i aktivno korišćenje slobodnog vremena. U njemu možete učestvovati u svakodnevnim aktivnostima, pročitati dnevnu štampu, koristiti besplatan internet ili se prosto družiti uz čaj i kafu. Nekoliko puta mesečno Klub, u saradnji sa udruženjima, organizacijama i pojedincima, organizuje različite vrste radionica i predavanja.
 
 
 
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar