U Apatinu se sastale delegacije SUBNOR-a i SABA
30.11.-0001.

"Ima mnogo razloga i povoda, posebno potrebe i mogućnosti, za saradnju SUBNOR-a Srbije i Saveza antifašističkih boraca i antifašista Hrvatske"

Ovo je rečeno na sastanku rukovodstava dve organizacije, održanom u sredu, 21. marta u Apatinu, povodom dogovora o daljim kontaktima u interesu članstva i širenja fronta antifašista u vremenu kad se u svetu ponovo nadvio zlokobni duh neonacizma koji je već dosad naneo mnogo lošeg čovečanstvu.

\"\"

Delegaciju SUBNOR-a Srbije sačinjavali su predsednik prof. dr Miodrag Zečević, predsedenik Pokrajinskog odbora Sveta Atanacković i članovi Predsedništva Dragan Vučićević i Dušan Čukić.

U delegaciji Hrvatske nalazili su se predsednik SABA Ratko Maričić, predsednik Međunarodne komisije Ivan Fumić i članovi rukovodstva Nikola Opačić i Nikola Uzelac.

Delegacije je primio i predsednik opštine dr Živorad Smiljanić i u dužem prijateljskom razgovoru informisao o veoma uspešnom razvoju Apatina i okoline, gde su poseban akcenat stavili na socijalna pitanja i školovanje mladih za nove kadrove koji su već pokazali znanje na novim radnim mestima po završetku obuke.

\"\"

Opština Apatin već godinama, dokazuje izvrsnu saradnju i poštovanje prema boračkoj organizaciji. Zbog toga je predsednik SUBNOR-a Srbije, prof. dr Miodrag Zečević, uručio predsedniku Apatina, dr Živoradu Smiljaniću, priznanje ”VELIKO HVALA” boračke organizacije naše države.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar