U Banji 'Junaković' održana edukacija pčelara
20.11.2007.

Dana 5. 11. 2011 godine u Apatinu, u banji "Junaković" održana je edukacija pčelara Vojvodine u cilju povećanja proizvodnje pčelinjih proizvoda na kojoj je prisustvovalo 44 pčelara iz Apatina, Sombora, Bačkog Monoštora, Stanišića, Sivca, Bogojeva i Pačira.
Organizator predavanja je Savez pčelarskih organizacija Vojvodine, a suorganizatori su Društvo pčelara "Dunav" Apatin i opština Apatin, projekat je finansiran od strane Sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Vojvodine. Predavanja su održali prof. dr. Zoran Stanimirović, Dragoslav Bugarski, Jožef Agardi i mr. Stojan Anđelković. Na predavanju je prikupljen med koji će u ponedeljak biti poklonjen predškolskoj ustanovi "Pčelica" Apatin.
Predavanje je posetio predsednik opštine Apatin dr. Živorad Smiljanić, koji je pčelarima poželeo dobrodošlicu u naš grad i banju "Junaković".


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar