U Čonoplji održan koncert neafirmisanih bendova iz Sombora
20.08.2004.
Dom kulture u Čonoplji je bio domaćin prvog koncerta neafirmisanih bendova iz Sombora, organizovanog pod okriljem Kancelarije za mlade i UG Omladinska somborska asocijacija.
Na koncertu su nastupili bendovi Sakagija, Balance i False Reality. Prisustvovalo je oko 250 posetilaca koji su uprkos tome što je svirka održana radnim danom, odvojili vremena za dobar koncert i kvalitetan provod - saopštili su organizatori iz OSA. Po njima koncertu su, uz žitelje Čonoplje, prisustvovali stanovnici Sombora, ali i mladi iz okolnih sela. Svojim prisustvom još jednom su nedvosmisleno podržali promociju neafimisanih bendova i dokazali da je Gradu i okolini potrebno više ovakvih manifestacija.
- Zahvaljujemo se MZ Čonoplja i Kancelariji za mlade na podršci i očekujemo da će naredne godine biti više ovakvih događaja za DŽ - piše u saopštenju Omladinske somborske asocijacije.
Izvor www.soinfo.org.

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar