U subotu u Apatinu 2. Božićni vašar

Nošeni lepim iskustvom od prošle godine, Udruženja ,,Adam Berenc'' i ,,Franc Špajzer'', a uz podršku Turističke organizacije Apatin, i ove godine u Apatinu organizuju Božićni vašar. 

Mesto održavanja vašara su prostorije udruženja, u ulici Žarka Zrenjanina broj 14 (pored ,,Dve crkve''), a ulaz za sve posetioce je besplatan.
 
Kako saznajemo od organizatora, već je prijavljeno blizu 20 izlagača, građana opštine Apatin, a koji će posetiocima ove manifestacije ponuditi različite vrste rukotvorna. Na Božićnom vašaru moći će se kupiti kolači, jedinstveni pokloni, božićni ukrasi, med i proizvodi od meda, domaća kozmetika, čajevi, novogodišnje čestitke i još mnogo toga.
 
Ovaj praznični apatinski vašar moći će se posetiti u subotu, u periodu od 9 do 17 sati. Za sve ljubitelje prave zimske idile kod opštine će čekati dva fijakera, a koji će sve zainteresovane prevoziti do mesta održavanja vašara po simboličnoj ceni. 
 
 
Foto/ilustracija: pixabay.com
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar