Učenik apatinske gimnazije, Aleksandar Bjelobaba, plasirao se na republičko takmičenje iz biologije

Gimnazija ,,Nikola Tesla'' iz Apatina nastavlja da niže uspehe ove godine.
Na okružnom takmičenju iz biologije učenik IV-a razreda apatinske gimnazije, Aleksandar Bjelobaba, osvojio je treće mesto i plasirao se na republičko takmičenje koje će biti održano 20. maja u Nišu. Mentor mu je bila profesorka Lidija Čorak.


- Biologija mi je jedan od omiljenih predmeta još od osnovne škole. Otkako sam u gimnaziji, svake godine idem na takmičenja iz ovog predmeta, ali ovo mi je prvi put da sam se uspeo plasirati na republičko. Pripreme za takmičenje započeo sam sa svojom profesorkom još na početku školske godine. Novina u biologiji ove godine je genetika, tako da smo, osim teorije, vežbali i zadatke, rekao je Bjelobaba za 025info i dodao da će dati sve od sebe da ostvari dobar rezultat u Nišu.


Podsećanja radi, mladi Apatinac Aleksandar Bjelobaba pre svega 10-tak dana plasirao se i na republičko takmičenje iz engleskog jezika, a koje će biti održano 14. aprila u Valjevu.


Direktor gimnazije ,,Nikola Tesla'', Vojislav Petrović, ne krije zadovoljstvo sjajnim rezultatima koje ostvaruju učenici ove škole.
- Važno je naglasiti da je naša gimnazija mala škola, sa svega oko 200 učenika, te je jedan ovako značajan rezultat vredan svake pažnje i pohvale, istakao je Vojislav Petrović.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar