Uskoro glasanje za najbolji omladinski projekat
20.10.2009.

Omladinski projekti koji su proteklog meseca bili održani u gradskom parku sprovedeni su u okviru kampanje "Mladi su zakon" Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije. To su bila dva od devet projekata koliko je ukupno realizovano na području Zapadnobačkog okruga.

Nakon realizacije svih projekata uslediće glasanje za najbolju volontersku akciju koje će se odvijati se preko Fejsbuk stranica Odreda izviđača "Ravangrad" iz Sombora, ovogodišnjeg Resurs centra za Zapadnobački okrug.

U Apatinu su održane dve akcije: "Pazi, sveže obojeno" Omladinskog udruženja volontera grada Apatina i "Novi izgled za stari park" Aktivne omladine. Koordinatori akcija Suzana Kaurin i Vladan Šijan istakli su da su zadovoljni odzivom volontera koji su pomogli, kao i podrškom koju su dobili od medija i lokalnih vlasti.

Realizacijom ovih projekata gradski park u Apatinu ima oslikan zid koji će večno zadržati proleće u parku, nove kante za otpatke kao i nove daske na klupama i stolovima.

U video galeriji 025info televizije možete pogledati emisiju posvećenu sređivanju parka.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar