Apatintrans doo u vlasništvu preduzeća Solaris tours-a iz Odžaka

„Solaris tours“ iz Odžaka nedavno je vlasnik „Apatintrans“ doo iz Apatina, koje je prodato za nešto više od 300.000,00 evra. Menadžment nove firme odmah je preduzeo korake kako bi unapredio posao i poboljšao kvalitet usluge koji pruža svojim korisnicima.

Prema rečima Damira Šušića, vlasnika „Solaris tours“-a, sa obnovljenim voznim parkom u obe kompanije poseduju preko 30 kvalitetnih autobusa opremljenih da zadovolje sve potrebe na putovanju. Kako dalje navodi, krenuli su i u rekonstrukciju i renoviranje autobuske stanice u Apatinu i kada saberu sva ulaganja cifra bi mogla da bude bliže milion evra.

Takođe, dodaje, da nude usluge prevoza u vanlinijskom saobraćaju u zemlji i inostranstvu, kao i to da su vlasnici licence za sve vrste prevoza putnika uključujući i međunarodni prevoz.

Ova firma se bavi prevozom đaka, radnika i ostalih putnika iz Apatina do Banje Junaković, Prigrevice, Svilojeva, Sonte, Kupusine i Sombora. Prema najavi uskoro se može očekivati i nova linija koja će saobraćati od Apatina, preko Prigrevice, Stapara, Odžaka do Novog Sada.

Pored navedenih usluga pomenuta kompanija se bavi prihvatom i otpremom putnika na autobuskoj stanici u Apatinu kao i uslugama u teretnom saobraćaju. Pored servisiranja svojih teretnih vozila u „Apatintransu“ vrše i uslužno servisiranje teretnih vozila.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar