Biznis ideje mladih
30.11.-0001.

U okviru programa „Biznis mladih Srbije“ raspisan je Konkurs za biznis ideje namenjen mladima uzrasta do 35 godina, sa prebivalištem na teritoriji gradova i opština među koje spada i Sombor.

Prijavom na konkurs, mladi dobijaju mogućnost da prođu niz treninga koji će im pomoći da unaprede svoje biznis ideje i razviju ih u biznis planove, koji će u februaru 2013. godine biti razmatrani za kreditiranje u okviru „Superstep“ kreditne linije Erste Banke namenjene mladima koji započinju sopstveni posao.

Za mlade koji uspešno prođu sve treninge i osnuju preduzeća biće obezbeđene i dodatne obuke iz različitih oblasti poslovanja kao i biznis mentorstvo u trajanju od godinu dana.

Mladi zainteresovani za ovakvu vrstu podrške mogu da se prijave na konkurs putem sajta www.biznismladihsrbije.org do 28. oktobra 2012. godine.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar