Obeležen dan vojnih starešina
30.11.-0001.

Dan Organizacije rezervnih vojnih starešina Srbije, u znak sećanja na početak proboja Solunskog fronta, ali i Dan kada je održan osnivački kongres Udruženja rezervnih oficira i ratnika, 15. septembar, obeležen je u organizaciji rezervnih vojnih starešina opštine Apatin.

Delegacije su položile vence na spomen obeležja palim borcima u NOR-u (1941. do 1945.) i borcima odbrambenog rata 1990. do 1999. godine, koji su svojim primerima herojstva položili živote na oltar otadžbine. Potom je u sali Saveza samostalnog sindikata održana Svečana sednica.

Istaknutim pojedincima uručena su priznanja ustanovljena od strane Upravnog odbora ORVS opštine Apatin, a članovima ORVS plakete i pohvale.

Ujedno su dodeljene i zahvalnice udruženjima i licima koja nisu članovi ORVS opštine Apatin za uspešnu saradnju i doprinos u Savezu rezervnih vojnih starešina.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar