Opština Apatin dobila 40 miliona iz budžetske rezerve Vlade Srbije

Za potrebe opštine Apatin, Vlada Srbije izdvojila je iz tekuće budžetske rezerve 40 miliona dinara, objavljeno je u najnovijem Službenom glasniku.


- Reč je o bespovratnim sredstvima koja su opštini prebačena početkom aprila, a služiće za finansiranje kapitalnih projekata koji su programom planirani u 2018. godini, izjavio je predsednik opštine Apatin, Milan Škrbić.


On se u izjavi za radio Dunav zahvalio Vladi Srbije i podsetio da je opština početkom godine primila transfer od 60 miliona dinara, koji je takođe poslužio finansiranju infrastrukturnih projekata i likvidnosti budžeta.


Iz budžetske rezerve Vlada je izdvojila 200 miliona dinara za šest opština među kojima su, pored Apatina, i opština Aranđelovac sa 50 miliona dinara, Temerin 35, Bač 34, Bela Crkva 21 i Opovo 20 miliona dinara.


Izvor: Radio Dunav

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar