Privrednicima šansa da se predstave na \'Osiječkom sajmu\'
20.07.2010.

Sva preduzeća i privrednici koji rade u Zapadnobačkom regionu imaju priliku da se predstave na "Osiječkom jesenjem sajmu" koji će biti održan od 4. do 7. oktobra 2012. godine.
Regionalna privredna komora Sombor poziva zainteresovane privrednike i preduzetnike da se prijave za učešće na jesenjem sajmu u Osijeku. Sajam je kao i prošlih godina izložbeno-prodajnog karaktera, s naglaskom na ishranu, prerađivačku industriju, mlečnu industriju, pčelarstvo i lokalne brendirane proizvode. Osim ishrane, u programu sajma naći će se i poljoprivreda, ekologija, stanovanje i ušteda energije. Regionalna privredna komora Sombor planira grupni nastup naših privrednika. Za sada nisu objavljeni uslove za potencijalne izlagače, ali sve informacije se mogu dobiti u prostorijama RPK Sombor.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar