Prvi susret kolekcionara u O.Š. Žarko Zrenjanin
30.11.-0001.

U holu Osnovne škole Žarko Zrenjanin u Apatinu 22. juna, u vremenu od 8.30 do 13.30 časova održaće se prvi Susret kolekcionara.

Susret će se, povodom jubilarnih 50-tih Apatinskih ribarskih večeri, održati pod pokroviteljstvom Opštine Apatin i Kancelarije za mlade Opštine Apatin, a organizuje ga Udruženje filatelista Apatin.
Na izložbenim štandovima ovog susreta naći će se brojni sačuvani premeti iz prošlosti (stare singl i LP gramofonske ploče, zatim primerci starih: knjiga, značaka, razglednica, poštanskih maraka, novca i dr. Organizator je zamislio da se na ovom kolekcionarskom Susretu odvija i razmena, kupovina i prodaja izloženih predmet.

Na susretu se očekuje učešće kolekcionara iz: Apatina, Sombora, Beograda, Subotice, Novog Sada, Bačke Palanke, Šida i Bačkog Petrovca, a očekuje se i nastup kolekcuionara iz Hrvatske, Republike Srpske i Mađarske. Za nastup na ovom susretu kolekcionari neće morati da plate kotizaciju, niti naknadu za štandove koje će koristiti. Prijave za ovaj susret se (krajnji rok je dva dana pre početka susreta) podnose kontaktiranjem na mobilni telefon 063 88 57 615 Željka Popovića, predsednika Udruženje filatelista Apatin i organizatora ovog susreta.

Pozivaju se građani sa teritorije Opštine Apatin da uzmu učešće na ovom zanimljivom i prvom susretu kolekcionara u ovom delu Bačke sa predmetima iz svojih kolekcionarskih zbirki.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar