Besplatan tehnički u okviru akcije 'Ispravno vozilo-bezbedno vozilo'
30.11.-0001.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije u saradnji sa Auto-moto savezom Srbije i Asocijacijom tehničkih pregleda vozila, u periodu od 21. do 26. novembra od 7 do 20 časova, sprovešće preventivno - propagandnu akciju pojačane kontrole saobraćaja „Ispravno vozilo - bezbedno vozilo”. Za vreme sprovođenja akcije, saobraćajna policija će vršiti pojačanu kontrolu vozila i vozača, posebno na putevima i ulicama u naseljenim mestima. Saobraćajci će vozačima ukazivati na značaj ispravnosti vozila u saobraćaju, posebno uređaja za upravljanje i zaustavljanje, uređaja za spajanje vučnog i priključnog vozila, pneumatika, svetlosno - signalnih uređaja i uređaja za pogon na sabijeni ili tečni gas kao i poštovanja pravila saobraćaja - obavestila je Policijske uprave Sombor.
Tokom sprovođenja akcije, saobraćajna policija će obaveštavati građane na kojim mestima će se raditi besplatan tehnički pregled vozila i preporučivati gde mogu da se eventualno uočene neispravnosti otklone. Osnovni cilj akcije je da se besplatno proveri tehnička ispravnost vozila, kako bi se uočene neispravnosti blagovremeno otklonile, a time ostvarili povoljni preduslovi za bezbedno odvijanje saobraćaja.
Besplatan tehnički pregled moguće je obaviti u:
AMSS "Apаtin", Apаtin, Somborskа bb,
"Stojаnović" Apаtin, Dimitrijа Tucovićа br. 101,
"Slodes" Apаtin, Stevаnа Sremcа br. 5,
"STŠ" Apаtin, Prigrevаčkа bb,
"Biser plus" Prigrevicа, Apаtinski put br. 92


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar