Bioskopski repertoar za utorak 03.05.

Bioskopski repertoar za utorak (03.05.) predstavlja nam dva ostvarenja:

U 16 i 18 sati biće prikazan dečiji igrani film "KNJIGA O DŽUNGLI", najnovija ekranizacija Kiplingovog romana, a od 20 sati biće prikazan film "BETMEN PROTIV SUPERMENA".

Knjiga o džungli : trejler

Žanr: avantura, drama, porodični, 3D

Trajanje: 105 min

Glavne uloge: Nil Seti (Neel Sethi), Bil Marej (Bill Murray), Ben Kingsli (Ben Kingsley), Idris Elba (Idris Elba), Lupita Njogo (Lupita Nyong’o), Skarlet Johanson (Scarlett Johansson), Kristofer Voken (Christopher Walken), Džon Favro (Jon Favreau)

Scenario: Džastin Marks (Justin Marks), Radjard Kipling (Rudyard Kipling, knjiga)

Režija: Džon Favro (Jon Favreau)

„Knjiga o džungli“ je potpuno nova igrana epska avantura o Mogliju (nova nada – Nil Seti), dečaku koji je odrastao sa čoporom vukova. Ali Mogli će otkriti da više nije dobrodošao u džungli kad mu strašni tigar Šir Kan (glas Idrisa Elbe), koji nosi ožiljke od ljudi, obeća da će eliminisati svakog ko mu predstavlja pretnju. Nateran da napusti jedini dom koji je dotad poznavao, Mogli će se upustiti u zadivljujuće putovanje na kome će otkriti samog sebe, a vodiće ga strogi panter i mentor Bagira (glas Bena Kingslija) i medved slobodnog duha Balu (glas Bila Mareja). Usput će Mogli sresti stvorenja iz džungle koja nemaju najbolje namere, uključujući Ka (glas Skarlet Johanson), pitona čiji će zavodljivi glas i pogled hipnotisati dečaka, i šarmantnog kralja Luija (glas Kristofera Vokena), koji će pokušati da navede Moglija da mu oda tajnu kako da dođe do smrtonosnog i varljivog crvenog cveta: vatre.

Betmen protiv supermena: trejler

Žanr: avantura, akcija, fantazija, 3D

Trajanje: 151 min

Glavne uloge: Ben Aflek (Ben Affleck), Henri Kavil (Henry Cavill), Ejmi dams (Amy Adams), Džesi Ajzenberg (Jesse Eisenberg), Dajan Lejn (Diane Lane), Loren Fišburn (Laurence Fishburne), Džeremi Ajrons (Jeremy Irons), Holi Hanter (Holly Hunter), Džejson Momoa (Jason Momoa)

Scenario: Chris Terrio, David S. Goyer, Bob Kane, Bill Finger, Jerry Siegel, Joe Shuster

Režija: Zek Snajder (Zack Snyder)

Film prati događaje koji su hronološki usledili nakon filma „Čovek od čelika“. Heroj Gotam Sitija, Betmen, odlazi u Metropolis da se suprotstavi tamošnjem čuvaru pravde Supermenu, ali su se velika pretnja i zlo približili čovečanstvu.

Blagajna počinje sa radom sat vremena pre početka projekcije filma. 

 

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar