MUP: Policijski izveštaj od 12. do 18. marta
30.11.-0001.

U toku prethodne nedelje na području Policijske uprave u Somboru dogodilo se 12 saobraćajnih nezgoda, 3 sa nastradalim licima i 9 sa materijalnom štetom. U saobraćajnim nezgodama 3 lica su zadobila lake i 2 lica teške telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je 9 lica.

Na teritoriji grada Sombor dogodila se 1 saobraćajna nezgoda. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su četiri lica.

Na području opštine Apatin dogodile su se 2 saobraćajne nezgode. Dva lica su zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Na području opštine Odžaci u prethodnoj nedelji registrovano je 6 saobraćajnih nezgoda u kojima su 2 lica zadobila lake i 2 teške telesne povrede.

U opštini Kula dogodile su se 3 saobraćajne nezgode u kojima je 1 lice zadobilo lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su tri lica.

Među uzrocima koji su doveli do saobraćajnih nezgoda najbrojniji su neprilagođena brzina, neustupanje prava prvenstva prolaza i dr.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar