Na glasanje 6. maja
30.11.-0001.

Lokalni i parlamentarni izbori biće raspisani 11. marta i "gotovo je izvesno" da će datum njihovog održavanja biti 6. maj, rekla je predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić-Dejanović. "Iz ekonomskih razloga, predsednik Boris Tadić raspisaće parlamentarne, a ja lokalne izbore istog dana", kazala je Slavica Đukić-Dejanović. Predsednica parlamenta je rekla da 11. marta ističe poslednji rok za start izbornih procesa i da je vladajuća koalicija odlučila da čeka taj datum kako bi "u punoj meri" završila četvorogodišnji mandat i započete poslove. Prema njenim rečima, "gotovo je izvesno" da će datum održavanja izbora biti 6. maj i da će kampanja trajati kraće od dva meseca.
Slavica Đukić-Dejanović najavila je još jednu plenarnu sednicu parlamenta, kao i nekoliko javnih slušanja od kojih će jedno od važnijih biti u januaru, na temu evropskih integracija.
Novosti


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar