Opština Apatin platila 3.000 evra za hotlajn pozive službenika
30.11.-0001.

Građane Apatina je šokirao podatak da su, od jula 2010. do aprila 2011. godine, u zgradi opštine s jednog fiksnog broja pravljeni enormni računi za hotlajn razgovore. Podaci o tome objavljeni su na jednom blogu i u saoštenju opštinskog Pokreta socijalista. Osoba koja je optužena za nabijanje računa kaže da je reč o predizbornoj kampanji i najavljuje tužbu.
Na blogu i u saopštenju Pokreta socijalista navodi se da je internom istragom utvrđeno da je sa broja opštinske centrale 772-122, lokal 608, potrošeno 300.000 dinara ili 30.000 dinara mesečno.
Navodi se da je o celom slučaju vođena interna istraga i da se na kraju pokazalo da vruću liniju nije koristila stalno zaposlena osoba, već savetnik rukovodstva za investicije. Faksimili dokumenta pokazuju da je ogromna količina impulsa potrošena za pozivanje broja 0900-202-122.
Apatinska javnost je šokirana i podatkom da je interna istraga vođena mesecima od upozorenja Telekoma da je sa opštinskog telefonskog broja povećan saobraćaj prema IN servisu.

Ostatak teksta pročitajte na Blic.rs


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar