Pojačana kontrola saobraćaja tokom praznika
30.11.-0001.

Saobraćajna policija najavila je pojačanu kontrolu saobraćaja za prvomajske praznike, a ovoga puta uz presretače će koristiti i helikoptere. Prema statistici za Prvi maj na drumovima bude više žrtava nego u vreme ostalih praznika. Stručnjaci kažu da se to dešava jer vozači po lepom vremenu brže voze, što uz gotovo obavezno piće na prvomajskom uranku često dovede do tragičnih posledice.
Saobraćajna policija najavljuje da će tokom praznika biti na svim regionalnim i magistalnim putevima. Prekršaji koji se, kako pokazuje statistika, najčešće ponavljaju jesu prekoračenje brzine, a sledi  vožnja pod dejstvom alkohola. Slaviša Matić iz MUP-a Srbije apeluje na sve učesnike u saobraćaju da ne konzumiraju alkohol i upozorava da će saobraćajna policija biti na svim mestima gde je slavlje.
Broj poginulih na putevima u Srbiji od početka godine je manji 50 odsto nego prošle godine.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar