PU: Izveštaj za period od 19. do 25. marta
30.11.-0001.

U toku prethodne nedelje na području Policijske uprave u Somboru dogodilo se 10 saobraćajnih nezgoda, 6 sa nastradalim licima i 4 sa materijalnom štetom. U saobraćajnim nezgodama 10 lica je zadobilo lake i 1 lice teške telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je 9 lica.
Na teritoriji grada Sombor dogodile su se 2 saobraćajne nezgode u kojima je 6 lica zadobilo lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je pet lica. Na području opštine Apatin dogodile su se 4 saobraćajne nezgode u kojima su 3 lica zadobila lake telesne povrede. Na području opštine Odžaci u prethodnoj nedelji registrovane su 2 saobraćajne nezgode. Dva lica su zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola. U opštini Kula dogodile su se 2 saobraćajne nezgode u kojima je 1 lice zadobilo teške i 1 lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su dva lica.
Među uzrocima koji su doveli do saobraćajnih nezgoda najbrojniji su neustupanje prava prvenstva prolaza, neprilagođena brzina i dr.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar