Puno medalja za apatinske karatiste
30.11.-0001.

U nedelju, 23.10.2011. godine u Odžacima održan je internacionalni karate turnir „Zlatna pesnica“. Učešće je uzeo 21 klub iz Srbije i Republike Srpske sa oko 400 takmičara. KK 'Partizan' nastupio je sa 25 takmičara u mlađim uzrasnim kategorijama u katama i tri takmičara i jednom ekipom u borbama. Medalje u pionirskom uzrastu osvojili su:
Zlatna medalja: Stefan Dražić, Damir Ćopić, Ana Došen, Maša Milović,  Anastasija Vignjević
Srebrna medalja:Igor Cvetićanin, Jelena Bursać, Tamara Stupar
Bronzana medalja: Marko Miličević, Miloš Glušica, Nikola Barać, Bojan Praštalo, Boris Stuparić, Milan Stupar, Dušan Kuridža, Patrik Varga, Mark Molnar, Ištvan Šiling, Andrea Geler, Danijela Ćopić, Teodora Novković, Milica Ciganović, Snežana Korać.
Pionirski kata tim u sastavu Maša Milović, Tamara Stupar i Anastasija Vignjević osvojio je treće mesto.
U kategoriji ženskih nada 1999. godište Milica Radmanović je osvojila drugo mesto, a u kategoriji ženskih nada 1998. godište Aleksandra Damjanović osvojila je treće mesto.
U kategoriji borbe pojedinačno muške nade 1998. godište Veljko Supić osvojio je drugo mesto, a u kategorijama mlađi kadeti Miloš Bursać i Krstan Aćimović zauzeli su treća mesta. Ekipa mlađih kadeta u apsolutnom nivou u borbama u sastavu Miloš Bursać, Krstan Aćimović i Veljko Supić osvojila je zlatnu medalju.
Takmičare Partizana, nosioce braon i crnih pojaseva, u nedelju 30. oktobra u Modriči, u Republici Srpskoj, na internacionalnom turniru, očekuje poslednja provera pred KUP SRBIJE, koji će se održati 6. novembra u Velikoj Plani.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar