Radno vreme službi i prodavnica za praznike

U našu radakciju stigao je raspored dežurstava javnih službi i prodavnica u Apatinu tokom uskršnjih praznika.

Javno Komunalno Preduzece Naš dom će smeće odvoziti redovno, po ustaljenom rasporedu.

Pošta u Apatinu neće raditi od 18. aprila, do utorka 22. aprila, a u istom periodu neće raditi ni Banke odnosno ekspoziture i filijale banaka koje posluju na teritoriji apatinske opštine.

U apoteci Doma zdravlja Apatin će tokom uskršnjih praznika (petak, nedelja i ponedeljak) biti organizovana dežurstva, što podrazumeva rad od 8 do 12 i od 14 do 18 sati. Za zaposlene u apoteci, subota je redovan radni dan.

Hitna služba apatinskog Doma zdravlja, dežurni lekar i medicinsko osoblje za vreme praznika ce dežurati non stop.

Sve privatne pekare u Apatinu u nedelju neće raditi, a u selima apatinske opštine neće raditi ni u ponedeljak.

Na Veliki petak Maksi će raditi od 7 sati i 30 minuta do 18 sati (subota i ponedeljak od 7 sati i 30 minuta do 21 sat), Idea u petak, subotu i ponedeljak ima radno vreme od 7 do 22 sata, dok je radno vreme Lurdija u petak od 7 do 18 sati. U subotu radi redovno, a u ponedeljak, 21. aprila u vremenu od 7 do 14 sati. Za sve veće trgovinske lance nedelja je neradni dan.

Apatinski Centar za obaveštavanje radiće redovno sve dane praznika.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar