Rezultati održanog prvog turnira u basketu
30.11.-0001.

U nedelju 28.08.2011 odigrano je finalno veče prvog turnira u basketu u organizaciji OKK "APATIN" i restorana "Plava Ruža". S obzirom da je turnir prvi put organizovan, organizator i navijači su zadovoljni prikazanim.
Bilo je prijavljeno ukupno 23 ekipe u konkurenciji pionira, kadeta, juniora i seniora, a odigrano je ukupno 85 utakmica.
U konkurenciji pionira, turnir je osvojila ekipa "Prigrevica 2" savladavši u finalu ekipu "OKK APATIN" rezultatom 16 - 13. Za ekipu "Prigrevica 2" su igrali Jovanović B., Jovanovic Z., Radmanović i Tešić.
Kod kadeta najbolja je bila ekipa "SO KOŠ 1". Oni su u finalu savladali "Jelen pivo" rezultatom 16 - 11.
Za "SO KOŠ" su igrali Kusonić ,Biuši, Galić i Čabrilo.
Juniorsko finale je bilo manje interesantno, jer je ekipa "Tri tačke" veoma lako savladala dosta mlađi sastav ekipe "Kros over".Rezultat je bio 16 - 7, a za ekipu "Tri tačke" su nastupili Pilipović, Srdić, Drobac i Radaković.
Finale kod seniora je bilo ubedljivo najuzbudljivije. U utakmici prepunoj preokreta, kao i mnogo lepih poteza, bolja je bila ekipa "OKK APATIN 1". Oni su u finalu savladali favorizovanu ekipu "Crvena Zvezda" koja je imala peh da im se prvi plej, fantasticni Jovanić povredi. Rezultat na kraju je glasio 21 - 20 u korist ekipe "OKK APATIN 1".
Za "OKK APATIN 1" su nastupali Laketa, Mandić, Vejin i Raičević.
Posle turnira, nagrade pobednicima je uručio naš proslavljeni as Željko Rebrača.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar