Smetnje pri prijemu TV signala
30.11.-0001.

Na adresu redakcija apatinskih medija stigao je e mail od  nezadovoljnog građanina koji se požalio da poput mnogih u opštini Apatin ima smetnje prilikom gledanja televizijskog programa "na stari način", putem svoje antene.

Kako ovaj građanin piše, problem se javlja od momenta pojavljivanja nove lokalne radio stanice, jer je do tog trenutka televizijski program pratio bez smetnji.

Promena antene i televizora nisu pomogle da se smetnje otklone pa je zaključak da nešto što ne bi smelo ometa signal na određenim mestima u Apatinu, kao što su deo grada kod Korpare, deo ulice Nikole Tesle, stambene zgrade u centru grada kao i naselje Kalvarija, piše nezadovoljni građanin.

Na navedenim mestima moguće je gledati samo pojedine televizijske kanale, a umesto tona na nekim kanalima se pojavljuje zvuk sa lokalne radio stanice.

Ove smetnje dodatno uzrokuju nezadovoljstvo građana kada se zna da je RTV pretplata i dalje mesečna obaveza koja redovno stiže uz račun za električnu energiju.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar