Info bioskop -
20.02.2004.

Jedne noći 2003. godine student s Harvarda i programerski genije - Mark Zakerberg, seo je za kompjuter i pun entuzijazma počeo da radi na novoj ideji. Gužva oko blogovanja i programiranja koja započinje u njegovoj studentskoj sobi ubrzo prerasta u globalnu, svetsku mrežu i revoluciju u načinu komunikacije. Skoro šest godina i 500 miliona prijatelja kasnije, Mark Zakerberg je najmlađi milijarder u istoriji, ali ovakav preduzetnički poduhvat i uspeh vodi ka ličnim i pravnim komplikacijama.

Glavne uloge: Džesi Ajzenberg (Jesse Eisenberg), Endru Garfild (Andrew Garfield), Džastin Timberlejk (Justin Timberlake)
Scenario: Aron Sorkin (Aaron Sorkin), Ben Mezrih (Ben Mezrich) - knjiga
Režija: Dejvid Finčer (David Fincher)

Projekcije  filma možete da pogledate od 05.- 07.02.2011. od 20 časova u sali bioskopa Kulturnog centra u Apatin. Bliže informacije na 025/773-431 i p.dragan02@gmail.com.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar