Info bioskop - Priča o igračkama 3
30.11.-0001.

Tvorci voljene franšize „Priča o igračkama“ otvaraju ponovo kutiju sa igračkama i vraćaju filmsku publiku u predivni svet omiljene grupe igračaka koju predvode Vudi i Baz u filmu PRIČA O IGRAČKAMA 3. Vudi i Baz su prihvatili činjenicu da će njihov vlasnik, Endi, jednog dana odrasti, ali šta će se desiti kad taj dan dođe? U trećem nastavku, Endi se priprema da krene na koledž, a za sobom ostavlja verne igračke koje su na muci zbog neizvesne sudbine koja ih čeka. Li Ankridž (ko-režiser filmova „Priča o igračkama 2“ i „U potrazi za Nemom“) režira ovaj dugo očekivani film, a Majkl Arnt, dobitnik Oskara za scenario filma „Mala mis Sanšajn“, prilaže svoje jedinstvene talente i komični doprinos ovom nastavku.
Glavne uloge (glasovi u originalu): Tom Henks (Tom Hanks), Majkl Kiton (Michael Keaton), Tim Alen (Tim Allen), Džoun Kjusak (Joan Cusack), Vupi Goldberg (Whoopi Goldberg), Džon Racenberger (John Ratzenberger), Timoti Dalton (Timothy Dalton), Boni Hant (Bonnie Hunt)
Očekuje vas mešavina komedije, avanture i iskrenih osećanja u trajanju od 103 min.

Projekcije možete da pogledate od 30.08 -01.09. od 20 časova u sali bioskopa Kulturnog centra u Apatinu.
Bliže informacije 025/773-431, 025/773-431 i p.dragan02@gmail.com.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar