Predstava Julije Cezar na daskama apatinskog pozorišta

Pozorišna predstava Julije Cezar napravljena je u koprodukciji Grad Teatra City Budva, Centra za kulturu Svilajnac i Narodnog pozorišta Sombor. Ovaj fantastičan komad prva je predstava koju će apatinska publika imati prilike videti iz bogatog repertoara Somborskog narodnog pozorišta, a sa kojim je Opštinski kulturni centar Apatin potpisao ugovor o saradnji.
 

Julije Cezar biće odigran u Domu kulture u Apatinu u nedelju, 05. februara 2017. godine, sa početkom u 20 sati.
 

U ovoj predsatavi glume Sergej Trifunović, Saša Torlaković, Branislav Trifunović, Marko Marković, Jelena Minić i Irena Dragović.                         
Kostimograf je Tatjana Radišić, scenograf Marija Kalabić, muzika Irena Popović, koreografija Andreja Kulešević, dok je za adaptaciju i režiju zadužen Kokan Mladenović.
Cena ulaznice je 400 din, a  iste se mogu rezervisati svakog radnog dana od 7 do 13 sati na broj telefona 025/773-588.       

Osim gorepomenute predstave, u februaru mesecu nas očekuje još nekoliko sadržaja u Opštinskom kulturnom centru. U pitanju je manifestacija dodele priznanja za najuspešnije u oblasti sporta, bioskopske projekcije, predstava za decu. Nešto više o svemu ovome saznali smo od vd direktora OKC-a, Danijele Obradović.
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar